söndag, februari 25, 2007

Hurra - det funkar, en babystämpel!

Har tillbringat helgen dels i växthuset (= plantera om pelargoner, så 8 olika sorters tomater, plantera sticklingar av pelargoner och fuchsior ) dels i ateljén för att prova olika sorters lim. Och äntligen hittat ett som funkar att limma silikon! Det var sista pusselbiten för att vi ska kunna börja tillverka stämplar med personliga fot- och handavtryck!

Så här ser det första provexemplaret ut. Vad tror ni om det? Jag menar vad tycker ni om själva idén? (Färgen på handen är fel, den skall inte vara röd, och plexiglaset är fel i storleken. )Vore det inte kul att kunna stämpla och scrappa hur mycket som helst på allt möjligt med den egna bebisens avtryck? (Utan att behöva besvära bebisen!)
Du skulle kunna:
Stämpla tack-kort eller inbjudningskort, eller placeringskort till dopet eller födelsedagen...
Stämpla fotspår i en bård på tapeten, eller kanske på golvet...
Stämpla handavtryck på kaklet i badrummet...
Stämpla på porslin, och sedan bränna i ugnen...
Trycka egna roliga lakan, örngott och handdukar...
Trycka namn och avtryck på haklappar, T-shirts och solhattar...
"Tatuera" sin älsklings hand eller fot på sig själv...
Imorgon blir det lekstuga på jobbet! Vi måste ju först göra allt det här så att vi kan fotografera och visa i annonser och på hemsidan hur fint det kan bli.
Fler stämpel-idéer mottages tacksamt!


Katinka

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken kanonidé. Om jag skulle få ett barn till skulle jag absolut satsa på en stämpel. När mina barn var små letade vi efter tuppen som var i botten på matskålen. Det lyckades nästan jämt att maten blev uppäten så tuppen kom fram. Efter fyra barn så är tuppen ganska sliten, men tänk vad roligt att kunna stämpla varje barns lilla hand i tallriken och sen försöka fram denna lilla hand eller fot. Tror att barnen tycker det är jättekul och se hur liten handen eller foten var när dom var små.